• Home
  • Participatiepunt

Participatiepunt

Participatiepunt de Brink/ koffieochtend is geopend iedere eerste donderdag van de maand (10.00-12.00u) in SCC de Brink in Huissen. Ook start er dan om 09.30 uur het gezamenlijke wandeluurtje voor diegenen die graag wandelen.  De wandelgroep is op tijd terug voor het laatste uurtje van de koffieochtend.

 

Koffieochtend Zilverkamp 7 februari 2019 in de Brink!

Geschreven op

Op donderdag 7 februari bent u vanaf 10.00 uur weer van harte welkom op de koffieochtend Zilverkamp in de Brink. Deze keer zal Angela Geelen u bekend maken met FitStap, een nieuw en uniek beweegprogramma. Met FitStap voel jij je in 12 weken (weer) fit en vitaal.

 

Energieloket Lingewaard nu ook in de Brink

Geschreven op

Het Energieloket is er ook voor U! Geeft u ook teveel geld uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaart u niet alleen. Uw huis is 's winters warm en 's zomers ook lekker koel. Zonnepanelen? dat is altijd een goed einvestering! Lastig denk u?

 

Samen wandelen elke donderdagochtend

Geschreven op

Eerste wandelochtend op de Zilverkamp smaakt naar meer! Op donderdag 6 december hebben de eerste lopers afgetrapt met een wandeling vanaf de Brink. Een groep van ongeveer 10 dames hebben op deZilverkamp een gezellige en sportieve wandeling afgelegd rondom park Holthuizen.

 

Een mooi ontmoetingsmoment

Geschreven op

Onder het genot van een vers kopje koffie of thee maken buurtbewoners contact en kletsen met elkaar. Vrijwilligers van het wijkplatform en ParticipatiePunt zijn aanwezig en iedere koffieochtend komt iemand iets vertellen wat u wellicht interesseert.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."

- Berry Asselman