Nieuws WPF Zilverkamp

Hieronder staan alle nieuwsartikelen met betrekking van onze wijkgedeelte Zilverkamp-zuid

 

Meer wijkgroen en duidelijkheid door deal Park Holthuizen

Geschreven op

Gemeente Lingewaard en de familie Hubers, eigenaar van Park Holthuizen, hebben overeenstemming bereikt over de herontwikkeling van de voormalige manege en de verkoop van de groenstrook tussen het Huissense park en de aangrenzende wijk De Zilverkamp aan de gemeente.

 

Een drukbezochte vloerisolatie bewonersavond

Geschreven op

Afgelopen woensdagavond 20 februari was het een drukte van belang. Veel inwoners maakten van de gelegenheid gebruik om zich goed voor te laten lichten over vloerisolatie met alle facetten die er bij kwamen kijken om eventueel tot een evenwichtig besluit te komen.

 

Zwerfafval brigade gaat weer van start

Geschreven op

Er staan weer een drietal vuilprikacties op stapel. We gaan lopen met kinderen van ’t Holthuus. Per keer lopen we met ongeveer 30 kinderen. Het lopen met 180 kinderen zoals de vorige keer is ons niet echt goed bevallen. H

 

Stand over de revitalisering van de Zilverkamp

Geschreven op

In fase 1 is op 28 september de revitalisering van de Zilverkamp officieel in gang gezet door wethouder Helga Witjes. Lang daarvoor zijn wij als bewoners van cluster 1 en 2 al opgeroepen om mee te kijken hoe onze straten eruit moeten zien:

 

Een betere hangplek; voor jongeren en buurt

Geschreven op

Begin september vond er een incident plaats bij de hangplek van de jongeren – de bunker – aan de Nielant in Huissen. Dit leidde tot een aantal verontrustte reacties vanuit buurtbewoners. “Vanuit de gemeente hebben we deze signalen serieus opgepakt en gekeken naar de situa...

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."

- Berry Asselman