Nieuws WPF Zilverkamp

Hieronder staan alle nieuwsartikelen met betrekking van onze wijkgedeelte Zilverkamp-zuid

 

Al gezien, die mooie bankjes in ons park!

Geschreven op

Al opgemerkt? Diverse houten bankjes zijn ter plekke gezaagd en in elkaar gezet en geplaatst in park Zanderij. Een mooi initiatief, ontstaan uit het wijkontwikkelingsplan, om wat van de gerooide bomen uit ons park iets moois van te maken.

 

Van boomstam tot kunstwerk….

Geschreven op

...Het was begin juli jongstleden. Nog net voor de vakantie tufte de vrachtwagen van de gemeente Lingewaard door woonwijk de Zilverkamp. De vrachtwagen was zwaar beladen met boomstammen. Op diverse punten stopte deze vrachtwagen.

 

Samen aan de slag! Hoe de Huissense wijk de zilverkamp weer blosjes op de wangen kreeg.

Geschreven op

We zijn een klein uur met elkaar in gesprek als Robbin Knuivers (RUIMTEVOLK) ineens zegt: “De buurt heeft weer blosjes op de wangen gekregen en is samen aan de slag.” Hij zet daarmee een treffend uitroepteken achter een geanimeerd groepsgesprek over de revitalisering van...

 

Ot en Sien op het Ot en Sienpad

Geschreven op

Heeft u het al gezien het prachtige houtsnijwerk aan het Ot en Sienpad in Huissen? De 2 personen in de boom beelden Ot en Sien uit. Op dit pad houden de laatste dagen veel inwoners even halt om vol bewondering een van de laatste Huissense kunstwerken te bewonderen.

 

Weer een drukbezochte wijkconferentie

Geschreven op

Op 6 juni was er weer een wijkconferentie, naar aanleiding van het Wijk Ontwikkelings Plan (WOP), in de wijk de Zilverkamp te Huissen. Deze avond was druk bezocht met ruim 80 belangstellenden uit onze wijk. De inwoners werden geinformeerd door 4 korte pitches over de revi...

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."

- Berry Asselman