Samen wandelen elke donderdagochtend

Eerste wandelochtend op de Zilverkamp smaakt naar meer!

Op donderdag 6 december hebben de eerste lopers afgetrapt met een wandeling vanaf de Brink. Een groep van ongeveer 10 dames hebben op deZilverkamp een gezellige en sportieve wandeling afgelegd rondom park Holthuizen. Deze eerste keer heeft de toon gezet voor het vervolg. Vanaf nu wordt er iedere donderdagochtend gewandeld. Morgen, donderdag 13 december wordt er gestart om 9.30 uur vanaf de Brink, je bent van harte welkom!

Het decors was dan wat druilerig, de sfeer allerminst. De enthousiaste dames waaronder ook twee HAN studenten waren mooi op tijd om de eerste wandeling af te trappen. Alleen dames? Ja het toeval wilde dat er naast de Sportcoach alleen dames aanwezig waren. Wie weet zijn er mannen die het de volgende keer aandurven een wandeling te maken in de mooie Zilverkampse flora & fauna?

De wandeling vervolgde zich door het winkelcentrum, over het bruggetje richting park Holthuizen waar de wandelaars de eerste en enige beklimming van de ochtend te wachten stond. Deze beklimming werd eenvoudig getrotseerd. Bovenop de Huissense heuvel hebben de dames zich gegroepeerd en werd de wandeling vervolgd over de Huissense dijk. De dijk splitst de parken Immerloo en Holthuizen, een prachtig plaatje en een genot voor het oog. De wandeling vervolgde langs de oude manege weer terug in de vertrouwde Zilverkamp. Duidelijk aangegeven door de boomstam met daarop: “de Zilverkamp”, gemaakt door de kunstwerkgroep Zilverkamp. Sommige wandelaars wilde nog wel iets verder lopen maar de meeste, waaronder de Sportcoach, roken de koffie reeds van een afstandje en hadden de prioriteiten op de Brink gevestigd!

Al met al een geslaagde wandeling die smaakt naar meer. Heb je ook zin om te wandelen? Aankomende donderdag om 9.30 uur wordt er weer gelopen. Sluit je aan, je looptempo maakt niet uit. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Er wordt voor gezorgd dat één ieder op eigen tempo kan wandelen. Verzamelen om 9.20 uur voor de Kuul, Wagenweg 12 in Huissen.

wandelgroep wandelgroep 2

 Bovenstaande foto's: De wandelgroep op 17 januari 2019

 

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."