Silver Music

Voor de inwoners van de Zilverkamp door een gezellige groep zZilverkampers die muziek maken voor elk wat wils. Ze reperteren in het Zilverhuus elke woensdag en/of donderdag

Contactpersoon: Hans Vos mail: info@zilverkamphuissen.nl

Al ruim anderhalf jaar geleden ging het project SilverMusic van start. Na een muzikale omlijsting van een informatie-avond in de Brink door het bandje TryOut (waar ondergetekende als drummer in speelt), bleek dat er meerdere Zilverkampers geïnteresseerd waren in het spelen in een bandje. Thuis ‘in je uppie’ spelen is leuk, maar het deelnemen aan een bandje stond toch wel bij diverse Zilverkampers op een (ongeschreven) bucket-list. Zelf die stap zetten is moeilijk, via SilverMusic zou dat gemakkelijker moeten zijn. En dat is gebleken. Op dit moment zijn er ongeveer 14 Zilverkampers die deelnemen en de leeftijd varieert van …50 tot 86 jaar! De muziek die wordt gespeeld is zeer divers, voor elk wat wils. Doel is om uiteindelijk ‘aanhoorbare’ muziek te kunnen spelen, niet alleen voor onszelf, maar ook voor derden en dat begint zo hier en daar al aardig te lukken. Inmiddels zijn er 3 bandjes: Huusband 1, Huusband 2 en Huusband 3. Het laatste bandje speelt vooral folkmuziek, toch wel iets aparts. Het project is afgeleid van het Arnhemse project GladBack. Daarbij is echter continue tijdens de repetities professionele begeleiding aanwezig. Hier doen we dat nog zelf. Mochten er lezers zijn die op vrijwilligersbasis ons goede muzikale adviezen willen geven, bij deze de uitnodiging. Voor meer informatie zie ook www.silvermusic.nl en www.gladback.info.

 

Try out muziekband Silvermusic in het Zilverhuus

Geschreven op

Beste mensen, Enkele jaren geleden werd (middels een mooie subsidie van de Provincie Gelderland) het project SilverMusic opgezet. Het project was bedoeld om mensen die enige affiniteit hebben met het maken van muziek de gelegenheid te bieden om samen muziek te maken.

 

Huiskamer van de Wijk krijgt vorm!

Geschreven op

Op 1 april hebben we de sleutels van de zalen gekregen en dat was natuurlijk het sein dat er al wat zaken in beweging komen. Zo konden er al wat spullen van SilverMusic vanuit het Rijnstedegebouwtje worden overgebracht naar de Huiskamer.

 

2 gitaristen van Silvermusic tijdens Lockdown

Geschreven op

(bron : Kin Proce)

 

Werkgroep muziek

Geschreven op

(bron: Silvermusic Huissen) Er bestaat een mogelijkheid dat er in de gemeente Lingewaard een muziekproject kan worden opgestart waarbij aan 50-plus’ers de mogelijkheid wordt geboden om (weer) eens wat aan muziek te gaan doen. I

 

Groen licht voor SilverMusic HUISSEN

Geschreven op

- Door een mooie subsidieverlening van de Provincie Gelderland (Leefbaarheidsalliantie) kan SilverMusic, een muziekproject voor de wijk De Zilverkamp in Huissen, nu realiteit worden. Hoe is dit tot stand gekomen?

snel contact

Contact met Silvermusic


* Deze velden zijn verplicht.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."