Werkgroep Kunst

Wie: Op dit moment door een samenloop van persoonlijke omstandigheden geen leden

Wat: Kunstuitingen ontwikkelen in allerlei vormen

Waar: De hele Zilverkamp

De werkgroep Kunst is zeer actief geweest in de wijk. Vele ideeën werden geopperd en diversen zijn waar gemaakt zoals duizenden narcissen planten bij de start van het WOP. Banken in het park, gemaakt van gekapte bomen uit de wijk. Naamborden aan de ingang van onze wijk, oftewel de boomstronken met ‘Zilverkamp’ erin gekerfd. Twee bomen die gekapt moesten worden, werden omgetoverd tot mooie kunstwerken: Ot en Sien en de Fruitboom aan de Parkdreef. De bomenroute komt voort uit de kunstwerkgroep en zal nu worden uitgevoerd door de werkgroep ‘Bomenroute’.

Bovendien werd er gekeken naar kinderspeelplekken. Bij Schans en Vijzel is de herinrichting eind november gestart. Ook is er samen met de kinderen een bord ontworpen met ‘spelregels’ voor bij de speeltuin bij de Schans, graffiti omgetoverd tot prachtige muurschilderingen en een hondenlosloopgebied werd  hondenspeelterrein. Dit alles omdat ze dat ook een hele kunst vonden!

www.huissenverbindt.nl

Geschreven op

Informatie over het reilen en zeilen van de wijk kunt u vanaf nu ook vinden op www.huissenverbindt.nl De site van, voor en over Huissenaren, met een eigen onderdeel voor de Zilverkamp. Kijk ook eens in de agenda voor de komende activiteiten, of plaats er uw eigen activite...

 

Officiele onthulling natuur muurschilderingen Zilverkamp

Geschreven op

Aanstaande vrijdag 9 juli om 14.30 uur zal burgemeester van de gemeente Lingewaard Nelly Kalfs de natuur muurschilderingen officieel onthullen. lokatie Liandergebouwtje nasst Sportdreef nr 29 te Huissen in de Wijk Zilverkamp nabij de Brink.

 

Heb je de mooie natuurschilderingen al gezien!

Geschreven op

Transformatorhuisje ondergaat een positieve metamorfose door Arnhemse kunstenaars Veel bewoners ergeren zich flink aan de graffiti die afgelopen jaren veelvuldig diverse gebouwtjes in de Zilverkamp ontsierden.

 

Al gezien, die mooie bankjes in ons park!

Geschreven op

Al opgemerkt? Diverse houten bankjes zijn ter plekke gezaagd en in elkaar gezet en geplaatst in park Zanderij. Een mooi initiatief, ontstaan uit het wijkontwikkelingsplan, om wat van de gerooide bomen uit ons park iets moois van te maken.

 

Van boomstam tot kunstwerk….

Geschreven op

...Het was begin juli jongstleden. Nog net voor de vakantie tufte de vrachtwagen van de gemeente Lingewaard door woonwijk de Zilverkamp. De vrachtwagen was zwaar beladen met boomstammen. Op diverse punten stopte deze vrachtwagen.

snel contact

Contact met werkgroep Kunst


* Deze velden zijn verplicht.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."