Werkgroep Kunst

Wie: Op dit moment door een samenloop van persoonlijke omstandigheden geen leden

Wat: Kunstuitingen ontwikkelen in allerlei vormen

Waar: De hele Zilverkamp

De werkgroep Kunst is zeer actief geweest in de wijk. Vele ideeën werden geopperd en diversen zijn waar gemaakt zoals duizenden narcissen planten bij de start van het WOP. Banken in het park, gemaakt van gekapte bomen uit de wijk. Naamborden aan de ingang van onze wijk, oftewel de boomstronken met ‘Zilverkamp’ erin gekerfd. Twee bomen die gekapt moesten worden, werden omgetoverd tot mooie kunstwerken: Ot en Sien en de Fruitboom aan de Parkdreef. De bomenroute komt voort uit de kunstwerkgroep en zal nu worden uitgevoerd door de werkgroep ‘Bomenroute’.

Bovendien werd er gekeken naar kinderspeelplekken. Bij Schans en Vijzel is de herinrichting eind november gestart. Ook is er samen met de kinderen een bord ontworpen met ‘spelregels’ voor bij de speeltuin bij de Schans, graffiti omgetoverd tot prachtige muurschilderingen en een hondenlosloopgebied werd  hondenspeelterrein. Dit alles omdat ze dat ook een hele kunst vonden!

 

Ot en Sien op het Ot en Sienpad

Geschreven op

Heeft u het al gezien het prachtige houtsnijwerk aan het Ot en Sienpad in Huissen? De 2 personen in de boom beelden Ot en Sien uit. Op dit pad houden de laatste dagen veel inwoners even halt om vol bewondering een van de laatste Huissense kunstwerken te bewonderen.

snel contact

Contact met werkgroep Kunst


* Deze velden zijn verplicht.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."