Werkgroep Zilverkamp 50 jaar

Het evenement Zilverkamp 50 jaar komt eraan. Er is inmiddels wel een werkgroep om mogelijkheden te onderzoeken om die gebeurtenis feestelijk te herdenken.

Er zijn ook al een aantal ideeën. Helaas is het door het hoog oplopende aantal coronabesmettingen even niet zo goed mogelijk gebleken om actief met de ideeën aan de slag te gaan. Maar dat gaat binnenkort beslist wel gebeuren. 

Om de werkgroep uit te breiden, wordt er nog steeds gezocht naar mensen om deel te nemen. Dus, heb je leuke ideeën, of heb je zin om mee te helpen aan de al bestaande ideeën invulling te geven, meld je dan aan via het contactformulier hiernaast.

Samen gaan we er een super feest van maken

www.huissenverbindt.nl

Geschreven op

Informatie over het reilen en zeilen van de wijk kunt u vanaf nu ook vinden op www.huissenverbindt.nl De site van, voor en over Huissenaren, met een eigen onderdeel voor de Zilverkamp. Kijk ook eens in de agenda voor de komende activiteiten, of plaats er uw eigen activite...

 

!!!GEEF NIET AAN EEN COLLECTANT VOOR 50 JAAR ZILVERKAMP!!

Geschreven op

Namens werkgroep 50jaar Zilverkamp: We hoorden dat er gecollecteerd wordt voor 50 jaar Zilverkamp. Dit zou o.a. gebeurd zijn in de Kruigang, Appelbongerd, Perenbongerd, Kersenbongerd en Pruimenbongerd.De werkgroep 50 jaar Zilverkamp COLLECTEERT NIET!!!!

 

Hou je van een goed feestje? Dan zoeken wij jou!

Geschreven op

In 2023 bestaat de wijk Zilverkamp 50 jaar. Zoals je misschien al eerder hebt gelezen of gehoord gaan we dit natuurlijk vieren. Omdat vele handen licht werk maken zijn we nog op zoek naar vrijwilligers uit heel de wijk Zilverkamp.

 

Doe mee! Zilverkamp 50 jaar...

Geschreven op

Doe Mee! Zilverkamp 50 jaar In deze wijkkrant is het al eerder gemeld: de wijk Zilverkamp zal 50 jaar bestaan in 2023. De eerste sleuteloverdracht was op 1 september 1973. De moeite waard om bij dat heuglijke feit stil te staan.

snel contact


* Deze velden zijn verplicht.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."