Wijknieuws

 

Minibieb op de Wildzang

Geschreven op

Begin dit jaar kwam Ilse met haar gezin op Wildzang 19 wonen. Nog voordat in huis alles op orde was, plaatste ze haar minibieb aan de straat. Waarom een minibieb Lezen is leuk en ik hoop het zo iets laagdrempeliger te maken om een boek te gaan lezen.

 

Nieuw wegdek voor de Wagenweg!

Geschreven op

Op de planning van de gemeente Lingewaard wordt vermeld dat de Wagenweg in week 32 en 33 (3 t/m 15 augustus) voorzien wordt van een nieuwe asfaltlaag. Hou er alvast rekening mee dat deze weg in fases wordt afgesloten en enige overlast kan geven.

 

Herinrichting Ot en Sienpad van start gegaan

Geschreven op

De aannemer van Dusseldorp is sinds vorige week aan de werkzaamheden begonnen. De gasleidingen worden verplaatst evenals de electriciteitsleidingen. Van de Wadi zijn de countouren inmiddels al zichtbaar gemaakt. Kortom de sloopwerkzaamheden zijn in volle gang.

 

Sociale initiatieven COVID-19

Geschreven op

Wilt u juist nu de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 (het coronavirus) van kracht zijn, activiteiten organiseren die sociale verbinding bevorderen? Dan kunt u subsidie aanvragen. Voor wie Rechtspersonen (bijvoorbeeld verenigingen, stichtingen, instellingen) e...

 

Ruimere tijd voor laden en lossen winkels de Zilverkamp Huissen

Geschreven op

Tijdens de coronacrisis is het belangrijk dat winkels genoeg voorraad blijven houden. Daarom werken transportbedrijven dag en nacht om de voorraad op peil te houden. Dit lukt bij winkelcentrum de Zilverkamp in Huissen niet altijd binnen de daarvoor aangegeven tijden.

snel contact

Heeft u een algemene vraag? Gebruik dan dit formulier.


* Deze velden zijn verplicht.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."

- Berry Asselman