Wijknieuws

 

De natuur verrast

Geschreven op

Een zee van klaprozen Wat een weelde! Een zee van knalrode klaprozen in de vier ingezaaide velden aan de rand van de Zilverkamp! Wie had dat verwacht toen deze velden een maand geleden schoorvoetend tot ontwikkeling kwamen! De natuur kent én neemt haar eigen tijd, zo blijkt!

 

Huisartsenpost regio Arnhem verbetert de bereikbaarheid via 026-3899696

Geschreven op

De Huisartsendienst Arnhem verbetert de komende maanden de telefonische bereikbaarheid. Oorspronkelijk maakte de huisartsendienst gebruik van een betaald 0900-nummer. Sinds geruime tijd verwijst de huisartsendienst patiënten naar het volgende nummer: 026-3899696.

 

Baggeren in de Zilverkamp

Geschreven op

Waterschap Rivierenland gaat vanaf 5 juli 2021 (met uitloop naar augustus) een deel van de vijvers in de Zilverkamp baggeren. Het baggeren is nodig om de vijvers weer voldoende op diepte te brengen. Het Waterschap verwacht dat de baggerwerkzaamheden bijdragen aan een bete...

 

Officiele onthulling natuur muurschilderingen Zilverkamp

Geschreven op

Aanstaande vrijdag 9 juli om 14.30 uur zal burgemeester van de gemeente Lingewaard Nelly Kalfs de natuur muurschilderingen officieel onthullen. lokatie Liandergebouwtje nasst Sportdreef nr 29 te Huissen in de Wijk Zilverkamp nabij de Brink.

 

Huissens ketsen met een Franse slag

Geschreven op

Afgelopen woensdag 16 juni was het zover, op twee locaties in de Zilverkamp werd Huissens geketst. Meer dan 40 deelnemers alleen al op de Zilverkamp kwamen een balletje gooien op de twee veldjes: Paalbalk (Poutre de Pieux) & Achter de Waterlinie/de Zanderij (Derriere la l...

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."