Wijknieuws

 

Huissens ketsen met een Franse slag

Geschreven op

Afgelopen woensdag 16 juni was het zover, op twee locaties in de Zilverkamp werd Huissens geketst. Meer dan 40 deelnemers alleen al op de Zilverkamp kwamen een balletje gooien op de twee veldjes: Paalbalk (Poutre de Pieux) & Achter de Waterlinie/de Zanderij (Derriere la l...

 

Afronding bomensnoei en Uitvoering 2e fase Bomenplan Zilverkamp

Geschreven op

In de Zomer en herfst van 2020 is een groot deel van de bomen in Zilverkamp gesnoeid. Een aantal bomen waren destijds niet goed bereikbaar. Vanaf 30 mei wordt gestart met de bomen die nu nog moeten worden gesnoeid. Uitvoering 2e fase bomenplan Zilverkamp:

 

2e webinar maatwerkadvies woningen in de Zilverkamp

Geschreven op

Beste Zilverkamper, Op donderdag 29 april tussen 20.00 en 21.15 organiseert adviesbureau Woningwaard in samenwerking met Duurzaam Zilverkamp en Lingewaard Energie een webinar. We geven tekst en uitleg op het maatwerkadvies. Wat vind je in het online advies?

 

Even voorstellen: werkgroep Gezonde Leefstijl

Geschreven op

De Werkgroep berstat uit de volgende leden: Hanny Vernooij (Buurtzorg) Aafke Nijhoff (Zilverkampse inwoner) Tijmen Schuurkamp (Fysiotherapie van Oeyen) Demi van Maanen (La Vita Sana voedingsadviesbureau) Manon van Zwaaij (Santé Partners) Quint van de Ven (Stichting Welzij...

 

Digitaal vaardiger via online workshops van de bibliotheek

Geschreven op

De Bibliotheek Gelderland-Zuid organiseert in april en mei diverse interactieve online workshops om mensen vaardigheden op de computer aan te leren. De workshops worden verzorgd door SeniorWeb van de leslocaties Lingewaard en zijn allemaal gratis.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."