Wijknieuws

 

Het Zilverhuus, hoe staat het ermee?

Geschreven op

Deze vraag is me de afgelopen tijd regelmatig gesteld. Meestal door mensen die op een of andere wijze ervan gehoord hebben. “Het schiet mooi op” is dan mijn antwoord, want ik weet dat het allemaal goed komt. De

 

Hondenlosloop gebied heet nu hondenspeelterrein

Geschreven op

Al eerder hebben we geschreven over een groepje hondenbezitters dat samen met enkele omwonenden en de gemeente in gesprek was over ieders wensen ten aanzien van het hondenveld achter de Bastion naast de Zanderij.

 

Duurzaamheid wordt wel heel urgent

Geschreven op

In alle media kun je lezen hoe de wateroverlast in binnen- en buitenland wordt toegeschreven aan de opwarming van onze planeet. Ook op andere plaatsen in de wereld worden de gevolgen pijnlijk zichtbaar. We ontkomen niet aan het nemen van maatregelen om die opwarming tegen...

 

Doe mee! Zilverkamp 50 jaar...

Geschreven op

Doe Mee! Zilverkamp 50 jaar In deze wijkkrant is het al eerder gemeld: de wijk Zilverkamp zal 50 jaar bestaan in 2023. De eerste sleuteloverdracht was op 1 september 1973. De moeite waard om bij dat heuglijke feit stil te staan.

 

De natuur verrast

Geschreven op

Een zee van klaprozen Wat een weelde! Een zee van knalrode klaprozen in de vier ingezaaide velden aan de rand van de Zilverkamp! Wie had dat verwacht toen deze velden een maand geleden schoorvoetend tot ontwikkeling kwamen! De natuur kent én neemt haar eigen tijd, zo blijkt!

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."