Wijknieuws

De komende drie maanden gaat Haruun (foto) samen met Djanae en Danny aan de slag als straatcoach in de gemeente Lingewaard. Zij zoeken contact met jongeren op straat, tijdens evenementen en rondom school. Op die manier voorkomen zij dat jongeren overlast veroorzaken of afglijden naar de criminaliteit.

 

Behoefte aan luisterend oor of contact?

Geschreven op

 

Officiele opening van het Zilverhuus

Geschreven op

Afgelopen donderdag werd ons Zilverhuus geopend door wethouder Aart Slob in bijzijn van vele wijkbewoners en belangstellenden. Na een goede introductie van Vz Wijkplatform Zilverkamp Hans Vos, Stichting Zilverkamp Sjoerd Blom en uitleg van penningmeester van Stichting Zil...

 

Het Zilverhuus houdt open huis op 21 mei

Geschreven op

Eindelijk is het zover: Het Zilverhuus wordt officieel in gebruik genomen.Op vrijdag 20 mei zal wethouder Aart Slob Het Zilverhuus openen. Daarna zal er voor de genodigden gelegenheid zijn om kennis te maken met een aantal bewonersinitiatieven.

 

Werkzaamheden aan brug bij Akker.

Geschreven op

Beste wijkbewoners De slijtlaag van de betonnen brug bij Akker wordt binnenkort aangepast door de aannemer. Nu blijft het water erop staan als het regent. Dinsdag 3 mei wordt de brug afgezet met bouwhekken. Op 5 mei wordt de betonnen deklaag aangebracht, deze moet een aan...

 

Riolering water in onze vijvers? 

Geschreven op

In de Zilverkamp ligt een gescheiden rioolstelsel. Het ene voor het vieze afvalwater dat wordt afgevoerd naar de zuiveringsinstallatie. Het andere is voor het regenwater. Dit water gaat naar de vijvers. Maar wat als het verkeerd gaat?

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."