Wijknieuws

 

Het Zilverhuus houdt open huis op 21 mei

Geschreven op

Eindelijk is het zover: Het Zilverhuus wordt officieel in gebruik genomen.Op vrijdag 20 mei zal wethouder Aart Slob Het Zilverhuus openen. Daarna zal er voor de genodigden gelegenheid zijn om kennis te maken met een aantal bewonersinitiatieven.

 

Werkzaamheden aan brug bij Akker.

Geschreven op

Beste wijkbewoners De slijtlaag van de betonnen brug bij Akker wordt binnenkort aangepast door de aannemer. Nu blijft het water erop staan als het regent. Dinsdag 3 mei wordt de brug afgezet met bouwhekken. Op 5 mei wordt de betonnen deklaag aangebracht, deze moet een aan...

 

Riolering water in onze vijvers? 

Geschreven op

In de Zilverkamp ligt een gescheiden rioolstelsel. Het ene voor het vieze afvalwater dat wordt afgevoerd naar de zuiveringsinstallatie. Het andere is voor het regenwater. Dit water gaat naar de vijvers. Maar wat als het verkeerd gaat?

 

'Schouderklopje' voor Hans Vos

Geschreven op

Vanmiddag 5 april werd aan Hans Vos, vz werkgroep het Zilverhuus, de Lingewaard vrijwilligers 'schouderklopje' pin opgespeld door Wethouder Aart Slob. Dit onder toeziend oog door de vele vrijwilligers van het Zilverhuus en belangstellenden.Hans kreeg deze pin vanwege zijn...

 

Nieuwe moestuin voor kinderen in Huissen

Geschreven op

Komt er een nieuwe educatieve moestuin voor basisschoolkinderen in Huissen? Het antwoord is: Ja, als er onder ouders voldoende belangstelling is om hun kinderen met het verbouwen van gezond voedsel onder deskundige begeleiding kennis te laten maken.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."