Wijknieuws

 

Ruimere tijd voor laden en lossen winkels de Zilverkamp Huissen

Geschreven op

Tijdens de coronacrisis is het belangrijk dat winkels genoeg voorraad blijven houden. Daarom werken transportbedrijven dag en nacht om de voorraad op peil te houden. Dit lukt bij winkelcentrum de Zilverkamp in Huissen niet altijd binnen de daarvoor aangegeven tijden.

 

Deklaag van de stenen brug wordt vernieuwd!

Geschreven op

De deklaag van de stenen brug tussen Akker en de Brink was hoognodig aan vervanging toe en wordt dus vervangen. De brug wordt op donderdag 16 april met bouwhekken afgezeten en meteen wordt met de werkzaamheden aangevangen.

 

Het Ot en Sienpad op de schop!

Geschreven op

Het Ot en Sienpad is dringend toe aan herinrichting na de ingrijpende verbouwing en uitbreiding van de basisscholen IKC’s Holthuus en Drieluik en de komst van het consultatiebureau. Reden genoeg om de inrichting rondom de scholen ingrijpend aan te passen. I

 

Een leuke geste van de Wijkvereniging

Geschreven op

Zoals iedereen wel weet gaat de paaseieren zoektocht, voor de jongste kinderen in onze wijk de Zilverkamp, niet door in verband met de Corona crises. Deze zoektocht wordt ieder jaar met veel plezier georganiseerd door de Wijkvereniging de Zilverkamp.

 

Groen licht voor SilverMusic HUISSEN

Geschreven op

Huissen 30 maart 2020 Door een mooie subsidieverlening van de Provincie Gelderland (Leefbaarheidsalliantie) kan SilverMusic, een muziekproject voor de wijk De Zilverkamp in Huissen, nu realiteit worden. Hoe is dit tot stand gekomen?

snel contact

Heeft u een algemene vraag? Gebruik dan dit formulier.


* Deze velden zijn verplicht.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."

- Berry Asselman