Wijknieuws

 

Nieuwe moestuin voor kinderen in Huissen

Geschreven op

Komt er een nieuwe educatieve moestuin voor basisschoolkinderen in Huissen? Het antwoord is: Ja, als er onder ouders voldoende belangstelling is om hun kinderen met het verbouwen van gezond voedsel onder deskundige begeleiding kennis te laten maken.

 

Info over windmolenpark langs Pley route

Geschreven op

Afgelopen woensdag (23 maart) vond weer de maandelijkse vergadering van het Wijkplatform Zilverkamp plaats. Deze keer met André de Vegt en Ipe van der Deen, twee gastsprekers van / namens het omgevingsfonds windpark Koningspleij.

 

Go! kinderen koken in Zilverhuus

Geschreven op

Op vrijdag 11 maart hebben de kinderen van Go! als eerste gebruik gemaakt van de spik splinter nieuwe keuken in het Zilverhuus in Huissen. Drie kinderen met elk een huisgenoot hebben, onder leiding van een echte kok, met elkaar een heerlijke, gezonde maaltijd gemaakt.

 

Het gas was nog nooit zo duur, doe er wat aan.

Geschreven op

Coöperatie Duurzaam Zilverkamp organiseert donderdag 24 maart a.s. een voorlichtingsavond over de mogelijkheden om uw huis te verduurzamen met als doel: een lagere energierekening. De coöperatie werd in december j.l. o

 

Repaircafé in Het Zilverhuus groot succes!!!!

Geschreven op

Afgelopen zaterdag 5 maart werd het Repaircafé voor de eerste keer in de Parkzaal Het Zilverhuus gehouden. Door Corona was het al weer ongeveer 2 jaar geleden dat deze activiteit (op SWL-locatie Langekerkstraat) werd georganiseerd.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."