Wijknieuws

 

Huiskamer van de Wijk krijgt vorm!

Geschreven op

Op 1 april hebben we de sleutels van de zalen gekregen en dat was natuurlijk het sein dat er al wat zaken in beweging komen. Zo konden er al wat spullen van SilverMusic vanuit het Rijnstedegebouwtje worden overgebracht naar de Huiskamer.

 

De Huiskamer van de Zilverkamp, we kunnen er in!!!!

Geschreven op

Op donderdag 1 april jl. werden, na ondertekening van de gebruiksovereenkomst, de sleutels van de toekomstige Huiskamer van de Zilverkamp door de gemeente Lingewaard overhandigd aan de werkgroep Huiskamer. Daar zijn we uiteraard erg blij mee! Het betreft drie ruimtes:

 

Webinar maatwerkadvies woningen in de Zilverkamp

Geschreven op

Op woensdag 31 maart is er een webinair, speciaal over het maatwerkadvies. Bewoners uit de Zilverkamp krijgen met het advies nauwkeurige informatie over het verduurzamen vanb hun eigen woning. Het gratis webinair is van acht tot negen uur 's avonds en te volgen via https:

 

Gratis tuinadviesweken van start

Geschreven op

Lingewaard, 16 maart 2021 – De tuinadviesweken van Operatie Steenbreek Lingewaard gaan binnenkort van start! Twintig inwoners van Lingewaard kunnen dan gratis advies krijgen over het vergroenen van hun tuin. A

 

U, Als bewoner Zilverkamp, wordt om uw mening gevraagd!!

Geschreven op

Geachte bewoner van de Zilverkamp, In 2019 heeft u tijdens een bewonersavond Gebiedsvisie Hart van de Zilverkamp uw mailadres achtergelaten. In het voorjaar van 2020 stelde de gemeente Lingewaard de gebiedsvisie Hart van de Zilverkamp vast.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."