Wijknieuws

 

Even voorstellen: werkgroep Gezonde Leefstijl

Geschreven op

De Werkgroep berstat uit de volgende leden: Hanny Vernooij (Buurtzorg) Aafke Nijhoff (Zilverkampse inwoner) Tijmen Schuurkamp (Fysiotherapie van Oeyen) Demi van Maanen (La Vita Sana voedingsadviesbureau) Manon van Zwaaij (Santé Partners) Quint van de Ven (Stichting Welzij...

 

Digitaal vaardiger via online workshops van de bibliotheek

Geschreven op

De Bibliotheek Gelderland-Zuid organiseert in april en mei diverse interactieve online workshops om mensen vaardigheden op de computer aan te leren. De workshops worden verzorgd door SeniorWeb van de leslocaties Lingewaard en zijn allemaal gratis.

 

Wat doen we in uw straat Holthuizerdreef of Wildzang?

Geschreven op

Woont u op Holthuizerdreef 64 t/m 82 even of Holhuizerdreef 75 t/m 113 oneven (=CLUSTER 5) of woont u op Holthuizerdreef 25 t/m 73 oneven, Holthuizerdreef 38 t/m 62 even of Wildzang 37 (=CLUSTER 6)? Dan kunt u meedenken over de plannen voor uw straat.

 

Heb je de mooie natuurschilderingen al gezien!

Geschreven op

Transformatorhuisje ondergaat een positieve metamorfose door Arnhemse kunstenaars Veel bewoners ergeren zich flink aan de graffiti die afgelopen jaren veelvuldig diverse gebouwtjes in de Zilverkamp ontsierden.

 

Huiskamer van de Wijk krijgt vorm!

Geschreven op

Op 1 april hebben we de sleutels van de zalen gekregen en dat was natuurlijk het sein dat er al wat zaken in beweging komen. Zo konden er al wat spullen van SilverMusic vanuit het Rijnstedegebouwtje worden overgebracht naar de Huiskamer.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."