Wijknieuws

 

!!!GEEF NIET AAN EEN COLLECTANT VOOR 50 JAAR ZILVERKAMP!!

Geschreven op

Namens werkgroep 50jaar Zilverkamp: We hoorden dat er gecollecteerd wordt voor 50 jaar Zilverkamp. Dit zou o.a. gebeurd zijn in de Kruigang, Appelbongerd, Perenbongerd, Kersenbongerd en Pruimenbongerd.De werkgroep 50 jaar Zilverkamp COLLECTEERT NIET!!!!

 

Door snel te reageren met een AED is een leven gered.

Geschreven op

Het is donderdagavond 20 oktober rond 8 uur bij de Kuul in de Brink te Huissen (foto: proefpersoon tijdens een cursus) Er staan een aantal bezoekers van de CDZ info-avond te wachten bij de ingang van Cafe de Kuul, tot deze open zou gaan.

 

Vervangen brug tussen Reigersbos en Endepoel.

Geschreven op

De brug tussen Reigersbos en Endepoel op de Zilverkamp wordt vervangen. Komende maandag 24 oktober starten de werkzaamheden. Dan worden de rijplaten gelegd en wordt de bestaande brug eruit gehaald. De dagen erna wordt het grondwerk verricht en het straatwerk aan gepast.

 

Koffieochtenden in het Zilverhuus

Geschreven op

Het wordt steeds drukker bij de koffieochtend in Het Zilverhuus. Elke tweede donderdag van de maand kunnen belangstellenden vrij inlopen voor het drinken van één (of meerdere) kopjes koffie. Het gaat natuurlijk niet alleen om de koffie, maar ook om lekker met andere bewon...

 

Olifantenpaadjes

Geschreven op

Het is raar, maar waar: In onze wijk kun je vele olifantenpaadjes vinden. Jammer, want waar paadjes zijn, kunnen geen planten groeien. Op de Zilverkamp grenzen tuinen vaak aan openbaar groen, met name in de parkzones.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."