Wijknieuws

 

Parkdreef Huissen wordt verlegd

Geschreven op

In 2019 zijn de familie Hubers, eigenaar van Park Holthuysen, en de gemeente Lingewaard het eens geworden over de herontwikkeling van de voormalige manege. Beide partijen willen graag dat de voormalige manege en het park meer gaan betekenen voor bewoners van de Zilverkamp.

 

René Mulder neemt afscheid.

Geschreven op

René is 10 jaar lid geweest van Wijkplatform Zilverkamp Zuid. Van september 2016 t/m september 2020 was hij de voorzitter.René is gepokt en gemazzeld als ambtenaar bij de gemeente Arnhem. Hij weet alles van onroerend goed belasting, openbare werken, gebouwen- en grondbehe...

 

Minibieb op de Wildzang

Geschreven op

Begin dit jaar kwam Ilse met haar gezin op Wildzang 19 wonen. Nog voordat in huis alles op orde was, plaatste ze haar minibieb aan de straat. Waarom een minibieb Lezen is leuk en ik hoop het zo iets laagdrempeliger te maken om een boek te gaan lezen.

 

Nieuw wegdek voor de Wagenweg!

Geschreven op

Op de planning van de gemeente Lingewaard wordt vermeld dat de Wagenweg in week 32 en 33 (3 t/m 15 augustus) voorzien wordt van een nieuwe asfaltlaag. Hou er alvast rekening mee dat deze weg in fases wordt afgesloten en enige overlast kan geven.

 

Herinrichting Ot en Sienpad van start gegaan

Geschreven op

De aannemer van Dusseldorp is sinds vorige week aan de werkzaamheden begonnen. De gasleidingen worden verplaatst evenals de electriciteitsleidingen. Van de Wadi zijn de countouren inmiddels al zichtbaar gemaakt. Kortom de sloopwerkzaamheden zijn in volle gang.

snel contact

Heeft u een algemene vraag? Gebruik dan dit formulier.


* Deze velden zijn verplicht.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."

- Berry Asselman