Wijknieuws

 

Een leuke geste van de Wijkvereniging

Geschreven op

Zoals iedereen wel weet gaat de paaseieren zoektocht, voor de jongste kinderen in onze wijk de Zilverkamp, niet door in verband met de Corona crises. Deze zoektocht wordt ieder jaar met veel plezier georganiseerd door de Wijkvereniging de Zilverkamp.

 

Groen licht voor SilverMusic HUISSEN

Geschreven op

Huissen 30 maart 2020 Door een mooie subsidieverlening van de Provincie Gelderland (Leefbaarheidsalliantie) kan SilverMusic, een muziekproject voor de wijk De Zilverkamp in Huissen, nu realiteit worden. Hoe is dit tot stand gekomen?

 

Huissen in tekstbeeld. De Narcis in Coronatijd

Geschreven op

Tekst: Gerrie Aldershof uit HUISSEN …Ondanks de grote zorgen om het coronavirus heeft de natuur, zeker in deze lentetijd, een opbeurende kracht. En alhoewel we zijn 'opgehokt' tot 1 juni, uit angst voor verspreiding van dit dodelijke coronavirus, mogen we van onze regerin...

 

Corona nieuws

Geschreven op

Beste inwoners van de Zilverkamp. We zien helaas nog heel wat eigen inwoners die zich helaas niet aan de regels houden die de RIVM en Regering hebben uitgevaardigd. Achter de Brink staan nog regelmatig groepen jongeren die heel dicht bij elkaar staan of samen op een bankj...

 

Coronahulp Lingewaard

Geschreven op

Overheid, gemeenten en organisaties hebben ingrijpende maatregelen genomen om het coronavirus te bestrijden. Scholen, sport, ontmoetingscentra en horeca zijn gesloten. Het sociale leven van veel mensen is tijdelijk stil gelegd.

snel contact

Heeft u een algemene vraag? Gebruik dan dit formulier.


* Deze velden zijn verplicht.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."

- Berry Asselman