Wijknieuws

 

Hoe kan ik een melding doorgeven aan de gemeente?

Geschreven op

Oei… er ligt een stoeptegel omhoog, of er is afval gedumpt in het plantsoen naast mijn woning! Je kunt op verschillende manieren een melding doen bij de gemeente. Dat kan via de website van de gemeente, www.lingewaard.nl, hou daarvoor uw DigiD bij de hand. H

 

Op zoek naar duurzame warmte voor de Zilverkamp

Geschreven op

Op de Zilverkamp werken Gemeente Lingewaard, woningcorporatie Waardwonen en werkgroep Duurzaam Zilverkamp samen aan een plan om de woningen in de wijk duurzaam te verwarmen. Op dit moment lopen onderzoeken naar de best mogelijke technieken als alternatief voor aardgas.

 

Uitvoering werkzaamheden aan speelplekken Vijzel en Schans

Geschreven op

In week 48/49 (van 29 november t/m 10 december) wordt door HVR Speeltotaal de werkzaamheden aan de speelplekken aan de Schans/Vijzel uitgevoerd. Er zijn wat kleine wijzigingen op tekening van speelplek Schans: Er komt een ondergrond van gras, dat is beter te onderhouden.

 

Jubileum Bridge Club Huissen

Geschreven op

Bridge Club Huissen bestaat al meer dan 40 jaar. Het is een gezellige club, ook met spelers uit de Zilverkamp, die iedere dinsdagavond in ’t Koelhuis speelt. In september hebben we ons 40 jarig lustrum gevierd in het Openluchtmuseum. B

 

Insectenhotel dankzij Lingewaard Doet

Geschreven op

Bij de start van Lingewaard Doet vorig jaar kwamen bij ons op de Dullert al snel wat ideeën naar voren die we wilden uitvoeren. Nadat we voors en tegens hadden afgewogen kwamen we tot het besluit om een insectenhotel met planten te realiseren.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."