Wijknieuws

 

WOP: bondig rapport met verbeterplannen Zilverkamp

Geschreven op

Er ligt een bondig rapport met 44 projecten om de Zilverkamp groener, veiliger, socialer en duurzamer te maken. Park Zilverkamp moet weer een park worden waar het goed toeven is voor iedereen (toegankelijk, veilig en prettig).

 

Wat is er tot nu toe bereikt met het Wijk Ontwikkelings Plan in onze wijk?

Geschreven op

Wat is er tot nu toe bereikt met het Wijk Ontwikkelings Plan (WOP) in onze wijk? Een informatieve film ingeleid door programmamanager Harriet Eggengoor van de gemeente Lingewaard.

 

Bomenroute in de maak.....

Geschreven op

...'Misschien wel het mooiste park van Lingewaard' zo omschreef de 'stuurgroep' van het wijkontwikkelingsplan de fraaie ‘groene long’, (het jaren zeventig) Park Zilverkamp, van woonwijk de Zilverkamp. Dit om de zinnen te prikkelen. De

 

Grote opkomst bij Visie Hart van de Zilverkamp

Geschreven op

Op dinsdagavond 12 november, nn SCC de Brink, opende wethouder Helga Witjes de bewonersavond voor ruim 100 belangstellenden. Daarna gaf ze het woord aan Sjors de Vries van het bureau Ruimtevolk die een nadere toelichting op de gebiedsvisie gaf op de verdere ontwikkeling v...

 

De succesvolle wijkaanpak van de Zilverkamp

Geschreven op

Samen met onze gedeputeerde Peter Kerris brachten bestuurders en ambtenaren van omringende gemeenten op 25 oktober een bezoek aan de Huissense wijk de Zilverkamp. Een inspirerende ochtend met leerzame gesprekken en een wandeling in de wijk. Peter:

snel contact

Heeft u een algemene vraag? Gebruik dan dit formulier.


* Deze velden zijn verplicht.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."

- Berry Asselman