Wijknieuws

 

Baggeren in de Zilverkamp

Geschreven op

Waterschap Rivierenland gaat vanaf 5 juli 2021 (met uitloop naar augustus) een deel van de vijvers in de Zilverkamp baggeren. Het baggeren is nodig om de vijvers weer voldoende op diepte te brengen. Het Waterschap verwacht dat de baggerwerkzaamheden bijdragen aan een bete...

 

Officiele onthulling natuur muurschilderingen Zilverkamp

Geschreven op

Aanstaande vrijdag 9 juli om 14.30 uur zal burgemeester van de gemeente Lingewaard Nelly Kalfs de natuur muurschilderingen officieel onthullen. lokatie Liandergebouwtje nasst Sportdreef nr 29 te Huissen in de Wijk Zilverkamp nabij de Brink.

 

Huissens ketsen met een Franse slag

Geschreven op

Afgelopen woensdag 16 juni was het zover, op twee locaties in de Zilverkamp werd Huissens geketst. Meer dan 40 deelnemers alleen al op de Zilverkamp kwamen een balletje gooien op de twee veldjes: Paalbalk (Poutre de Pieux) & Achter de Waterlinie/de Zanderij (Derriere la l...

 

Afronding bomensnoei en Uitvoering 2e fase Bomenplan Zilverkamp

Geschreven op

In de Zomer en herfst van 2020 is een groot deel van de bomen in Zilverkamp gesnoeid. Een aantal bomen waren destijds niet goed bereikbaar. Vanaf 30 mei wordt gestart met de bomen die nu nog moeten worden gesnoeid. Uitvoering 2e fase bomenplan Zilverkamp:

 

2e webinar maatwerkadvies woningen in de Zilverkamp

Geschreven op

Beste Zilverkamper, Op donderdag 29 april tussen 20.00 en 21.15 organiseert adviesbureau Woningwaard in samenwerking met Duurzaam Zilverkamp en Lingewaard Energie een webinar. We geven tekst en uitleg op het maatwerkadvies. Wat vind je in het online advies?

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."