Wijknieuws

 

Vervangen brug nabij Endepoel vanaf week 9 (28 februari t/m 11 maart)

Geschreven op

In week 9 starten de werkzaamheden om de brug nabij Endepoel 34 (Zilverkamp) te vervangen. Vanaf deze week staat er een vooraankondiging dmv tijdelijke borden. Om de brug te bereiken, worden er rijplaten gelegd vanaf de Nielant naar deze brug.

 

Wat doet de werkgroep Hartveilig wonen?

Geschreven op

In onze wijk waren te weinig AED’s beschikbaar. Daarom richtten Willem, Theresia, Will en Jos in 2019 de werkgroep Hartveilig Wonen op. In de buurt waar een AED ontbrak, zamelden zij geld in. Samen met de sponsorgelden van Stichting Kruiswerk Huissen konden twee AED’s aan...

 

Zwerfvuilactie Zilverkamp in januari weer van start

Geschreven op

Al jaren organiseren Marjolein, Tineke en Aafke om de twee maanden een zwerfvuil-opruimactie met de kinderen van de basisscholen in de wijk. Ze zorgen voor vuilniszakken, prikstokken, handschoenen en wat er nog meer nodig is om samen met de kinderen veilig al het afval da...

 

Open huis van Het Zilverhuus uitgesteld!

Geschreven op

Zoals de Zilverkampers mogelijk in Onze Wijkkrant hebben gelezen zou er op 29 januari 2022 in Het Zilverhuus, de huiskamer van onze wijk, Open Huis gehouden worden voor alle wijkbewoners. Een dag eerder stond de officiële opening gepland.

 

Op zoek naar duurzame warmte voor de Zilverkamp

Geschreven op

Op de Zilverkamp werken Gemeente Lingewaard, woningcorporatie Waardwonen en werkgroep Duurzaam Zilverkamp samen aan een plan om de woningen in de wijk duurzaam te verwarmen. Op dit moment lopen onderzoeken naar de best mogelijke technieken als alternatief voor aardgas.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."