Gaat u mee op boevenjacht?

Gaat u mee op boevenjacht?

Vorige jaar, 17 november, kon het spel ‘Boef in de Wijk’ helaas niet doorgaat. 10 maart is het eindelijk zover en gaan we alsnog van start. Op donderdag 10 maart a.s. spelen we ‘Boef in de wijk’. Dit is een interactief spel voor leden van WhatsApp-buurtpreventiegroepen in de gemeente Lingewaard. Het spel wordt georganiseerd door de gemeente, de politie en stichting WABP. Het is een leuke en leerzame manier om verdachte situaties te leren herkennen. Graag laten wij u met andere ogen naar uw eigen woonomgeving kijken.

Het spel start donderdagavond 10 maart om 19.30. Na 4 rondes volgt om 20:30 de prijsuitreiking en gezamenlijke afsluiting in de Oude Raadszaal, Langekerkstraat 17 in Huissen.

Tijdens dit spel loopt er een ‘boef’ rond. U ontvangt aanwijzingen met het signalement van de boef via uw WhatsApp-buurtpreventiegroep. Aan u de taak om deze boef te herkennen en aan te spreken. Wie de boef als eerste heeft gevonden wint het spel én een leuke prijs.

Aanmelden kan via deze link: https://forms.gle/LuEj6JEowBAcguJB8. Kijk voor meer informatie op: https://www.lingewaard.nl/boefindewijk.

Hopelijk tot dan!

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."