Wijknieuws

 

Koffieochtend Zilverkamp 7 februari 2019 in de Brink!

Geschreven op

Op donderdag 7 februari bent u vanaf 10.00 uur weer van harte welkom op de koffieochtend Zilverkamp in de Brink. Deze keer zal Angela Geelen u bekend maken met FitStap, een nieuw en uniek beweegprogramma. Met FitStap voel jij je in 12 weken (weer) fit en vitaal.

 

Energieloket Lingewaard nu ook in de Brink

Geschreven op

Het Energieloket is er ook voor U! Geeft u ook teveel geld uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaart u niet alleen. Uw huis is 's winters warm en 's zomers ook lekker koel. Zonnepanelen? dat is altijd een goed einvestering! Lastig denk u?

 

Minibieb voor het het lenen, ruilen en achterlaten van boeken.

Geschreven op

In 2018 is de Mini Bieb geplaatst en wel aan de Landslag (nummer 27). Bij de Mini Bieb kunt u boeken meenemen, lenen, ruilen of achterlaten. Dus als er wat interessants bij ziet staan....... neem het gerust mee.

 

Samen wandelen elke donderdagochtend

Geschreven op

Eerste wandelochtend op de Zilverkamp smaakt naar meer! Op donderdag 6 december hebben de eerste lopers afgetrapt met een wandeling vanaf de Brink. Een groep van ongeveer 10 dames hebben op deZilverkamp een gezellige en sportieve wandeling afgelegd rondom park Holthuizen.

 

Inloopmiddag 7 november

Geschreven op

Wat een geslaagde bijeenkomst was het op 7 november in SCC De Brink! Al vóór het officiële begin van 15:00 uur kwamen er mensen binnen om eens te zien wat er allemaal te doen was. Onder het genot van een kop koffie of thee werd er eerst in de kleine zaal gekeken naar een...

snel contact

Heeft u een algemene vraag? Gebruik dan dit formulier.


* Deze velden zijn verplicht.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."

- Berry Asselman