Wijknieuws

 

Een geslaagde bewonersavond "Hart voor de Zilverkamp"

Geschreven op

Maandagavond werd een bewonersavond georganiseerd met als thema "Hart voor de Zilverkamp" als onderdeel van de op te stellen gebiedsvisie van de gemeente. Het ging deze keer om de SCC de Brink en het gebied er omheen.

 

Herinrichting verlengde Loostraat

Geschreven op

Binnenkort zal aannemersbedrijf van Dalen beginnen met de werkzaamheden voor de herinrichting van de Loostraat tussen de rotonde Nielant en de afslag naar Plaza in Loovelden. Het doel van deze herinrichting is dat fiets en auto veilig deze route kunnen nemen.

 

Dit kan anders....

Geschreven op

Elke dag een berg zwerfvuil wat achterblijft als de hangjongeren, die bij de stenen brug achter de Brink hangen, aan het eind van de avond huiswaarts gaan. Op 15 meter afstand staan 2 vuilnisbakken maar dat is blijkbaar te ver weg voor ze.

 

5 mooie kastanjebomen beschadigd op de Grevenveld

Geschreven op

5 mooie kastanjebomen op de hoek van Grevenveld en Nielant moedwillig beschadigd! Van die bomen zijn in de wortels boorgaten van 12mm gemaakt om ze te laten afsterven. Enorm triest natuurlijk en we weten de reden niet waarom dit is gebeurd.

 

Enquete speelruimteplan gem Lingewaard

Geschreven op

Sinds 2 weken is de enquĂȘte voor het nieuwe speelruimteplan uitgezet. Wij vinden het erg belangrijk om te weten hoe kinderen, jongeren en (groot)ouders de openbare (speel)ruimte in Lingewaard ervaren. We willen echter nog veel meer inwoners bereiken.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."