Wijknieuws

 

Coronahulp Lingewaard

Geschreven op

Overheid, gemeenten en organisaties hebben ingrijpende maatregelen genomen om het coronavirus te bestrijden. Scholen, sport, ontmoetingscentra en horeca zijn gesloten. Het sociale leven van veel mensen is tijdelijk stil gelegd.

 

Ommetje van Holthuizen

Geschreven op

Voor geïnteresseerden die wat meer willen weten over park Holthuizen.De folder 'Ommetje van Holthuizen' waar ook gedragsregels in staan voor de hondenbezitters die gebruik maken van het park om er met de hond 'aangelijnd' willen wandelen.

 

18 maart Boomplantdag Park Holthuizen

Geschreven op

Update nav Corona virus: Je kunt op 18 maart gezellig meehelpen maar wel op eigen risico ivm Corona virus. Officieel is boomplantdag afgelast maar de bomen en struiken moeten wel de grond in omdat ze geleverd zijn. Met een klein groepje gaan ze planten .

 

WOP: bondig rapport met verbeterplannen Zilverkamp

Geschreven op

Er ligt een bondig rapport met 44 projecten om de Zilverkamp groener, veiliger, socialer en duurzamer te maken. Park Zilverkamp moet weer een park worden waar het goed toeven is voor iedereen (toegankelijk, veilig en prettig).

 

Wat is er tot nu toe bereikt met het Wijk Ontwikkelings Plan in onze wijk?

Geschreven op

Wat is er tot nu toe bereikt met het Wijk Ontwikkelings Plan (WOP) in onze wijk? Een informatieve film ingeleid door programmamanager Harriet Eggengoor van de gemeente Lingewaard.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."