Wijknieuws

 

De succesvolle wijkaanpak van de Zilverkamp

Geschreven op

Samen met onze gedeputeerde Peter Kerris brachten bestuurders en ambtenaren van omringende gemeenten op 25 oktober een bezoek aan de Huissense wijk de Zilverkamp. Een inspirerende ochtend met leerzame gesprekken en een wandeling in de wijk. Peter:

 

Sfeerverslag 'Levendig Lingewaard' op 17 oktober te Huissen

Geschreven op

Op de Lange Kerkstraat in Huissen verzamelden zich een groep mensen op donderdagavond 17 oktober. Ongeveer 35 bewoners, ondernemers en vertegenwoordigers van (maatschappelijke) organisaties spraken over de toekomst van Lingewaard en Huissen.

 

Bewonersbijeenkomst nieuwe oversteekplaatsen Nielant

Geschreven op

Op 22 oktober jl. werd er in SCC De Brink (de Kuul) een bijeenkomst gehouden voor de bewoners van o.a. de Sportdreef en de Wagenweg. Het doel (vanuit de gemeente) was een nadere toelichting te geven op de mogelijke veranderingen die gaan plaatsvinden bij de oversteekplaat...

 

4 november inspiratiemarkt

Geschreven op

Zilverkamp Doet! 4 november inspiratiemarkt: doe je mee? Het is fijn wonen in De Zilverkamp. Er is een gevarieerd woningaanbod, veel groen en er zijn goede voorzieningen. Maar dat gaat niet vanzelf. Een wijk gaat achteruit als je niks doet.

 

Presentatie muurisolatie 2 oktober 2019

Geschreven op

Afgelopen woensdag 2 oktober organiseerde de werkgroep Duurzaam Zilverkamp een informatieavond in de Kuul over het isoleren van je woning. Hieronder de presentaties die werden getoond zodat u ze rustig kan nalezen.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."