Wijknieuws

 

Hondenlosloop gebied heet nu hondenspeelterrein

Geschreven op

Al eerder hebben we geschreven over een groepje hondenbezitters dat samen met enkele omwonenden en de gemeente in gesprek was over ieders wensen ten aanzien van het hondenveld achter de Bastion naast de Zanderij.

 

Duurzaamheid wordt wel heel urgent

Geschreven op

In alle media kun je lezen hoe de wateroverlast in binnen- en buitenland wordt toegeschreven aan de opwarming van onze planeet. Ook op andere plaatsen in de wereld worden de gevolgen pijnlijk zichtbaar. We ontkomen niet aan het nemen van maatregelen om die opwarming tegen...

 

Doe mee! Zilverkamp 50 jaar...

Geschreven op

Doe Mee! Zilverkamp 50 jaar In deze wijkkrant is het al eerder gemeld: de wijk Zilverkamp zal 50 jaar bestaan in 2023. De eerste sleuteloverdracht was op 1 september 1973. De moeite waard om bij dat heuglijke feit stil te staan.

 

De natuur verrast

Geschreven op

Een zee van klaprozen Wat een weelde! Een zee van knalrode klaprozen in de vier ingezaaide velden aan de rand van de Zilverkamp! Wie had dat verwacht toen deze velden een maand geleden schoorvoetend tot ontwikkeling kwamen! De natuur kent én neemt haar eigen tijd, zo blijkt!

 

Huisartsenpost regio Arnhem verbetert de bereikbaarheid via 026-3899696

Geschreven op

De Huisartsendienst Arnhem verbetert de komende maanden de telefonische bereikbaarheid. Oorspronkelijk maakte de huisartsendienst gebruik van een betaald 0900-nummer. Sinds geruime tijd verwijst de huisartsendienst patiënten naar het volgende nummer: 026-3899696.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."