Wijknieuws

 

Huissen in tekstbeeld. De Narcis in Coronatijd

Geschreven op

Tekst: Gerrie Aldershof uit HUISSEN …Ondanks de grote zorgen om het coronavirus heeft de natuur, zeker in deze lentetijd, een opbeurende kracht. En alhoewel we zijn 'opgehokt' tot 1 juni, uit angst voor verspreiding van dit dodelijke coronavirus, mogen we van onze regerin...

 

Corona nieuws

Geschreven op

Beste inwoners van de Zilverkamp. We zien helaas nog heel wat eigen inwoners die zich helaas niet aan de regels houden die de RIVM en Regering hebben uitgevaardigd. Achter de Brink staan nog regelmatig groepen jongeren die heel dicht bij elkaar staan of samen op een bankj...

 

Coronahulp Lingewaard

Geschreven op

Overheid, gemeenten en organisaties hebben ingrijpende maatregelen genomen om het coronavirus te bestrijden. Scholen, sport, ontmoetingscentra en horeca zijn gesloten. Het sociale leven van veel mensen is tijdelijk stil gelegd.

 

Ommetje van Holthuizen

Geschreven op

Voor geïnteresseerden die wat meer willen weten over park Holthuizen.De folder 'Ommetje van Holthuizen' waar ook gedragsregels in staan voor de hondenbezitters die gebruik maken van het park om er met de hond 'aangelijnd' willen wandelen.

 

18 maart Boomplantdag Park Holthuizen

Geschreven op

Update nav Corona virus: Je kunt op 18 maart gezellig meehelpen maar wel op eigen risico ivm Corona virus. Officieel is boomplantdag afgelast maar de bomen en struiken moeten wel de grond in omdat ze geleverd zijn. Met een klein groepje gaan ze planten .

snel contact

Heeft u een algemene vraag? Gebruik dan dit formulier.


* Deze velden zijn verplicht.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."

- Berry Asselman