Wijknieuws

De komende drie maanden gaat Haruun (foto) samen met Djanae en Danny aan de slag als straatcoach in de gemeente Lingewaard. Zij zoeken contact met jongeren op straat, tijdens evenementen en rondom school. Op die manier voorkomen zij dat jongeren overlast veroorzaken of afglijden naar de criminaliteit.

 

Oekraïense vluchtelingen op de Zilverkamp

Geschreven op

De crisis in de opvang van vluchtelingen kan niemand ontgaan zijn. De door de oorlog in Oekraïne is er een extra grote toestroom. De gemeente Lingewaard neemt haar verantwoordelijkheid en gaat op het terrein van de Zilverzwaan daarom 20 “mini huisjes” plaatsen voor de opv...

 

!!!GEEF NIET AAN EEN COLLECTANT VOOR 50 JAAR ZILVERKAMP!!

Geschreven op

Namens werkgroep 50jaar Zilverkamp: We hoorden dat er gecollecteerd wordt voor 50 jaar Zilverkamp. Dit zou o.a. gebeurd zijn in de Kruigang, Appelbongerd, Perenbongerd, Kersenbongerd en Pruimenbongerd.De werkgroep 50 jaar Zilverkamp COLLECTEERT NIET!!!!

 

Door snel te reageren met een AED is een leven gered.

Geschreven op

Het is donderdagavond 20 oktober rond 8 uur bij de Kuul in de Brink te Huissen (foto: proefpersoon tijdens een cursus) Er staan een aantal bezoekers van de CDZ info-avond te wachten bij de ingang van Cafe de Kuul, tot deze open zou gaan.

 

Vervangen brug tussen Reigersbos en Endepoel.

Geschreven op

De brug tussen Reigersbos en Endepoel op de Zilverkamp wordt vervangen. Komende maandag 24 oktober starten de werkzaamheden. Dan worden de rijplaten gelegd en wordt de bestaande brug eruit gehaald. De dagen erna wordt het grondwerk verricht en het straatwerk aan gepast.

 

Koffieochtenden in het Zilverhuus

Geschreven op

Het wordt steeds drukker bij de koffieochtend in Het Zilverhuus. Elke tweede donderdag van de maand kunnen belangstellenden vrij inlopen voor het drinken van één (of meerdere) kopjes koffie. Het gaat natuurlijk niet alleen om de koffie, maar ook om lekker met andere bewon...

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."