Wijknieuws

 

De Huiskamer van de Zilverkamp, we kunnen er in!!!!

Geschreven op

Op donderdag 1 april jl. werden, na ondertekening van de gebruiksovereenkomst, de sleutels van de toekomstige Huiskamer van de Zilverkamp door de gemeente Lingewaard overhandigd aan de werkgroep Huiskamer. Daar zijn we uiteraard erg blij mee! Het betreft drie ruimtes:

 

Webinar maatwerkadvies woningen in de Zilverkamp

Geschreven op

Op woensdag 31 maart is er een webinair, speciaal over het maatwerkadvies. Bewoners uit de Zilverkamp krijgen met het advies nauwkeurige informatie over het verduurzamen vanb hun eigen woning. Het gratis webinair is van acht tot negen uur 's avonds en te volgen via https:

 

U, Als bewoner Zilverkamp, wordt om uw mening gevraagd!!

Geschreven op

Geachte bewoner van de Zilverkamp, In 2019 heeft u tijdens een bewonersavond Gebiedsvisie Hart van de Zilverkamp uw mailadres achtergelaten. In het voorjaar van 2020 stelde de gemeente Lingewaard de gebiedsvisie Hart van de Zilverkamp vast.

 

Bomenplan Zilverkamp: Tweede fase in uitvoering

Geschreven op

In het Bomenplan Zilverkamp (looptijd 2018-2025) staat welke maatregelen genomen worden om het bomenbestand in de parkzones toekomstbestendig te maken. Het gaat om het vellen van bomen en aanplanten van nieuwe bomen.

 

Stichting De Zilverkamp, hij komt er…….!!!!! 

Geschreven op

Al vele jaren zijn de beide wijkplatforms van de Zilverkamp een belangrijke schakel tussen gemeente en de wijkbewoners. Moet dit zo blijven of kan het wellicht beter, dat vroegen de beide wijkplatforms zich af.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."