Vlaggen verkoop 50 jaar Zilverkamp gestart

Op 10 juni aanstaande gaat op de Zilverkamp de vlag in top! Burgemeester Nelly Kalfs zal op die dag de vlag hijsen op de Kersenbongerd, zoals dat op 24 maart 1973 ook gebeurde door haar voorganger Hein Aalders. Die datum werd beschouwd als de officiële start van de bouw van de woningen op de Zilverkamp. Feitelijk was de bouw al eerder begonnen, maar dit was het moment waarop toekomstige bewoners betrokken werden bij de bouwwerkzaamheden.

 

Op 10 juni aanstaande zullen de Beverlanders de feestelijke herdenking van 50 jaar Zilverkamp op de Kersenbongerd muzikaal opluisteren. Aansluitend gaan de feestgangers in optocht naar Stuurboord 2, waar in september 1973 de eerste sleutels overhandigd werden.

 

Het Comité 50 jaar Zilverkamp hoopt dat zoveel mogelijk huizen langs die route de vlag uitsteken. Met een subsidie uit het vlaggenfonds is het voor iedereen mogelijk een feestvlag aan te schaffen. De vlag met logo wordt in full colour gedrukt op vlaggenstof. De vlag heeft een formaat van 120x90 cm en kan in twee uitvoeringen besteld worden, afgewerkt met zoom en lus en zonder. De kosten bedragen zonder afwerking € 15,00 en met afwerking €22,00.

 

Als u vóór 31 maart een vlag bestelt, betaalt u respectievelijk €10,- en €15,- . Stuur uw bestelling met uw adresgegevens en gewenste afwerking naar: zilverkamp50@gmail.com Heb je vragen bel Will Hulshof op 06-12093743. Wij verzamelen de aanvragen en plaatsen dan een bulkbestelling. De vlag wordt daarna persoonlijk bij u afgeleverd.

 

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."