Try out muziekband Silvermusic in het Zilverhuus

Beste mensen,

Enkele jaren geleden werd (middels een mooie subsidie van de Provincie Gelderland) het project SilverMusic opgezet. Het project was bedoeld om mensen die enige affiniteit hebben met het maken van muziek de gelegenheid te bieden om samen muziek te maken. Inmiddels hebben zich twee bandjes gevormd die om de twee weken in het Zilverhuus een aantal nummers oefenen.

Ze hebben de (bijna logische) namen Huusband 1 en Huusband 2 gekregen…..

Maar…. alleen maar oefenen en het nooit aan anderen laten horen, tja dat willen we eigenlijk niet. Doelstelling van SilverMusic is ook om uiteindelijk ‘aanhoorbare’ muziek te produceren, uiteraard niet alleen aanhoorbaar voor ons zelf, maar ook voor anderen……

We hebben dus besloten om in de vorm van een try-out onze kunsten te laten horen (en zien). Niet voor een groot publiek, maar voorlopig voor een aantal genodigden. We gaan dit doen op

Donderdag 29 september 2022

in de Benjaminzaal van Het Zilverhuus

Het begint om 20.00 uur en er wordt gratis thee / koffie / fris geschonken.

De termen ‘aanhoorbaar’ en ‘try-out’ geven al aan dat we niet kunnen garanderen dat we alles ‘foutloos’ kunnen spelen. Er is door de meesten van ons ook nog nooit voor een publiek gespeeld en dat geeft uiteraard wat extra druk. Dat hoort ook bij oefenen. Toch willen we jullie  graag laten horen wat er in de afgelopen tijd van gebakken hebben. Graag horen we ook wat jullie ervan vinden……..(bij voorkeur natuurlijk met een applausje…????). We spelen o.a. nummers van Pink Floyd, The Beatles, Anouk, Melanie, Queen, Dire Straits, etc.

Jullie zijn dus van harte welkom op bovengenoemde try-out. Ben je nog niet bekend met Het Zilverhuus? Het adres is: Wagenweg 12C. Dat is rechts naast café De Kuul. Graag horen we van jullie of je onze try-out wilt bijwonen. We hebben ruimte voor maximaal 50 gasten.

Meld je dus aan middels:           

snel contact

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."