Silver Music

SILVER MUSIC

SilverMusic is bedoeld voor de inwoners van de Zilverkamp. Met een gezellige groep Zilverkampers maken we muziek ‘voor elk wat wils’. We repeteren met 2 bandjes, elke week op de donderdag, in de Vijverzaal van het Zilverhuus.

Contactpersoon: Hans Vos mail: info@zilverkamphuissen.nl 

Al ca. 3 jaar geleden ging het project SilverMusic van start. Na een muzikale omlijsting op een informatie-avond in de Brink door het bandje TryOut (waar ondergetekende als drummer in speelt), bleek dat er meerdere Zilverkampers geïnteresseerd waren in het spelen in een bandje. Thuis ‘in je uppie’ spelen is leuk, maar het deelnemen aan een bandje stond toch wel bij diverse Zilverkampers op een (ongeschreven) bucket-list. Zelf die stap zetten is moeilijk, via SilverMusic zou dat gemakkelijker moeten zijn. En dat is gebleken. Op dit moment zijn er ongeveer 12 Zilverkampers die deelnemen en de leeftijd varieert van middelbare leeftijd tot ‘hogere leeftijd’.

De muziek die wordt gespeeld is zeer divers, voor elk wat wils dus. Doel is om uiteindelijk ‘aanhoorbare’ muziek te kunnen spelen, niet alleen voor onszelf, maar ook voor derden en dat begint zo hier en daar al aardig te lukken. Inmiddels zijn er 2 bandjes: Huusband 1 en Huusband 2. Het project is afgeleid van het Arnhemse project GladBack. Bij dit project is echter tijdens de repetities professionele continue begeleiding aanwezig. Bij SilverMusic doen we dat nog zelf. Mochten er lezers zijn die op vrijwilligersbasis ons goede muzikale adviezen willen geven, bij deze de uitnodiging om ons te ondersteunen. Voor meer informatie zie ook www.silvermusic.nl  en www.gladback.info

 

Groen licht voor SilverMusic HUISSEN

Geschreven op

- Door een mooie subsidieverlening van de Provincie Gelderland (Leefbaarheidsalliantie) kan SilverMusic, een muziekproject voor de wijk De Zilverkamp in Huissen, nu realiteit worden. Hoe is dit tot stand gekomen?

 

Interessepeiling muziekproject Lingewaard

Geschreven op

Er bestaat een mogelijkheid dat er in de gemeente Lingewaard een muziekproject kan worden opgestart waarbij aan 50-plus’ers de mogelijkheid wordt geboden om (weer) eens wat aan muziek te gaan doen. In het kader van het WijkOntwikkelingsPlan (WOP) is het idee om dit in de...

snel contact

Contact met Silvermusic


* Deze velden zijn verplicht.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."