Nieuws

Wijkvereniging De Zilverkamp bestaat 44 jaar en organiseert activiteiten om de onderlinge contacten tussen bewoners te bevorderen. Sinds de komst van Loovelden worden ook inwoners van die wijk van harte welkom geheten als lid.

De laatste jaren organiseerde de wijkvereniging de volgende activiteiten:

  • Carnaval: een middag dansen en hossen voor kinderen
  • Paaseitjes zoeken en knutselen voor kinderen van diverse leeftijden
  • Koningsdag: rommelmarkt met kinderspelen en een optocht met versierde (kinder-)fietsen
  • Tienerdisco’s: momenteel twee per jaar (eerder tien) met een thema
  • Halloween: een griezeltocht door het park
  • Sinterklaas: een gezellige middag waar Sint en zijn pieten niet eventjes zijn, maar gedurende de hele activiteit!

Zoals heel veel verenigingen heeft de wijkvereniging moeite met het vinden van bestuursleden en vrijwilligers om de activiteiten goed en verantwoord uit te voeren. Vorig jaar was de situatie dusdanig nijpend dat het bestuur een laatste oproep heeft gedaan. Hier kwamen reacties op, maar door diverse omstandigheden zijn slechts twee nieuwe bestuursleden overgebleven. Daar staat tegenover dat twee bestuursleden na jarenlange inzet zijn gestopt, wat nu leidt tot deze hernieuwde oproep.

Wat zoeken wij?

Bestuursleden en vrijwilligers!

Aangezien de meeste mensen druk zijn met werk, gezin en andere zaken zoeken we een aantal mensen die samen een activiteit oppakken in een werkgroep. De activiteiten worden verdeeld waardoor elke groep jaarlijks het organiseren van één activiteit op zich neemt. Voor een wijkvereniging met ruim 500 leden en twee wijken met een inwoneraantal van duizenden moet dit te doen zijn!

Voor het versterken van het bestuur wordt gezocht naar een voorzitter en secretaris (m/v).

Meer informatie of aanmelden via wijkvereniging@zilverkamphuissen.nl

Voor dit jaar staan (stonden) Halloween, Sinterklaas en de afsluitende tienerdisco op de rol. Sinterklaas komt te vervallen, Halloween gaat door als er voldoende hulp is.

Dus: als de wijkvereniging en haar activiteiten u lief zijn, meldt u aan als vrijwilliger of bestuurslid. Zonder uw hulp houdt de wijkvereniging na bijna 50 jaar op te bestaan. 

Bij al onze activiteiten zijn leden van het bestuur aanwezig. Spreek ons gerust aan! U herkent ons aan de rode polo's met het logo van de wijkvereniging.

Polo's wijkvereniging

snel contact


* Deze velden zijn verplicht.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."