2e webinar maatwerkadvies woningen in de Zilverkamp

Beste Zilverkamper,


Op donderdag 29 april tussen 20.00 en 21.15 organiseert adviesbureau Woningwaard in samenwerking met Duurzaam Zilverkamp en Lingewaard Energie een webinar. We geven tekst en uitleg op het maatwerkadvies. Wat vind je in het online advies? Hoe kan je aan de slag met het stappenplan? Er is uiteraard ruimte voor persoonlijke vragen die we direct of via de mail beantwoorden. 

De webinar is voor iedereen toegankelijk, maar is met name bedoeld voor Zilverkampers met een koopwoning die toegang hebben tot een advies.

Via www.woningwaard.nl/zilverkamp kun je controleren of jouw woningtype één van de 20 woningtypes is die in aanmerking komt voor een Woningwaard-maatwerkadvies. Is dit (nog) niet het geval? Via deze zelfde pagina kun je je interesse in een verduurzamingsadvies aangeven. Misschien dat Lingewaard Energie in de toekomst besluit dat jouw woningtype één van de volgende is die aan de beurt is voor een advies.

Buurtgenoten aansporen
Het kan zijn dat je buurtgenoten binnen De Zilverkamp met een koopwoning (ook) in aanmerking komen voor een advies. Het zou mooi zijn als je bekenden van je uit de Zilverkamp op de mogelijkheid tot een advies en de webinar zou kunnen wijzen, bijvoorbeeld door deze e-mail door te sturen.

Het beschikbare advies is gratis en verblijvend. Via deze webinar kunnen we hopelijk jou en je buurtgenoten enthousiasmeren en wegwijs maken in het maatwerkadvies. We hopen op deze manier zoveel mogelijk bewoners in De Zilverkamp naar een energiezuinige, comfortabele en gezonde woning te helpen. 

Toegang tot webinar
Vanaf 19.55 uur heb je via de volgende URL toegang tot de webinar: https://us02web.zoom.us/j/81952061868 

Heb je nog vragen over hoe de webinar werkt? Of ben je benieuwd welke woningtypes allemaal binnen het adviesproject vallen? Zie onze website via www.woningwaard.nl/zilverkamp voor een handleiding. 

We hopen je 29 april te mogen verwelkomen. Tot dan!

snel contact

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."