Webinar maatwerkadvies woningen in de Zilverkamp

Op woensdag 31 maart is er een webinair, speciaal over het maatwerkadvies. Bewoners uit de Zilverkamp krijgen met het advies nauwkeurige informatie over het verduurzamen vanb hun eigen woning. Het gratis webinair is van acht tot negen uur 's avonds en te volgen via https://us02web.zoom.us/j/85906396935

Op woningwaard.nl/zilverkamp/ staan maatwerkadviezen klaar. Hier staan de foto's vna de woningtypen die vaak voorkomen in de wijk en voor wie een advies gemaakt is. In het maatwerkadvies staat een stappenplan om uiteindelijk te komen tot een comfortabele en compleet duurzame woning. Bewoners kunnen het advies verbeteren door vragen te beantwoorden, bijv. over hun woonwensen. Het webinair geeft informatie over wat het advies nu inhoudt en hoe bewoners er vervolgens gebruik van kunnen maken.

Hoe de toekomst er voor de woning of de wijk er ook uit ziet, warmtenet of een eigen voorziening, het is goed om een gedegen advies te hebben. Dan kunnen bewoners zelf plannen wat men wanneer wilt doen. Om dit mogelijk te maken werkt de werkgroep Duurzaam Zilverkamp samen met energiecooperatie Lingewaard energie en de gemeente Lingewaard. De maatwerkadviezen worden geleverd door bureau Woningwaard.

 

snel contact

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."