18 maart Boomplantdag Park Holthuizen

Update nav Corona virus: Je kunt op 18 maart gezellig meehelpen maar wel op eigen risico ivm Corona virus. Officieel is boomplantdag afgelast maar de bomen en struiken moeten wel de grond in omdat ze geleverd zijn. Met een klein groepje gaan ze planten . Je kunt je aansluiten op eigen risico.

 

De Stichting Lingewaard Natuurlijk organiseert samen met de gemeente ook in 2020 weer de Boomfeestdag, die zal worden gehouden op woensdagochtend 18 maart. Dit jaar wordt de actie gehouden  op twee locaties, Park Holthuizen in Huissen en De Plak in Bemmel. Het programma voor beide locaties is dat de kinderen een haag gaan planten en onder begeleiding van gidsen een excursie krijgen aangeboden.

Om de dag goed te laten verlopen zijn veel vrijwilligers nodig. Naast de gidsen gaat het vooral om de kinderen te helpen met het planten. We hebben daarvoor een oproep gedaan onder onze leden, maar dat zal waarschijnlijk niet voldoende vrijwilligers opleveren. Ik wil u daarom vragen uw achterban te benaderen en te vragen zich als vrijwilliger aan te melden.

Aanmelden kan bij mij: theodhont@gmail.com of telefonisch 0481 464542.

Alvast bedankt

Vriendelijke groet

Theo Dhont

St Lingewaard Natuurlijk

boomplantdag

snel contact

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."