Het Ot en Sienpad op de schop!

Het Ot en Sienpad is dringend toe aan herinrichting na de ingrijpende verbouwing en uitbreiding van de basisscholen IKC’s Holthuus en Drieluik en de komst van het consultatiebureau. Reden genoeg om de inrichting rondom de scholen ingrijpend aan te passen. In het ontwerp is gekozen voor een centrale ontmoetingsplek waar ouders op hun kinderen kunnen wachten na schooltijd. Er komt een voetpad en de straat wordt ingericht volgens het principe "auto te gast". Dit betekent dat de straat is ingericht als fietsroute, maar waarop tevens auto's zijn toegestaan.

Bij de herinrichting van het Ot en Sienpad wordt ook het afkoppelen en infiltreren van het hemelwater meegenomen.

Het ontwerp is in nauwe samenspraak met de scholen en andere partners tot stand gekomen.

De werkzaamheden starten vanaf 14 april en duren ongeveer 10 weken. De eerste 2 weken ligt de nadruk op de werkzaamheden op de kruising van het Ot en Sienpad met Wagenweg en zal er overlast zijn.

De werkzaamheden starten eerder dan verwacht. We kiezen hiervoor omdat de scholen vanwege de coronamaatregelen zijn gesloten. De werkzaamheden kunnen hierdoor gemakkelijker en met minder overlast uitgevoerd worden. We hopen dat de inwoners en ondernemers zo min mogelijk overlast ervaren en rekenen op uw begrip.

herinrichting Ot en Sienpad met wadi

 

ot en sienpad

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."