Huiskamer van de Wijk krijgt vorm!

Op 1 april hebben we de sleutels van de zalen gekregen en dat was natuurlijk het sein dat er al wat zaken in beweging komen. Zo konden er al wat spullen van SilverMusic vanuit het Rijnstedegebouwtje worden overgebracht naar de Huiskamer. Ook werd de muziekkast van SilverMusic weer opgebouwd om te worden geïnstalleerd in de Vijverzaal. Tja, als dan de trommels weer in zicht komen, dan is het moeilijk om het drumstel direct weer in de opslag te plaatsen, zonder er even op te timmeren…..Toon van Gent kon het in ieder geval niet laten en dat gold ook voor Hans Vos. Heel even rammen op die trommels, heerlijk……….

Toon op de drums van SilverMusic. Was weer even wennen van elektronisch naar akoestisch…..

Maar ook op ander vlakken wordt er aan de weg getimmerd en dat betekent dat vóórdat de ruimtes in gebruik genomen kunnen worden, deze moeten worden schoongemaakt. Op 12 april trok het eerste schoonmaakteam van vrijwilligers ten strijde. Plafonds, vloeren, muren, beglazing en ‘voortuintje’van de Benjaminzaal werden onder handen genomen door Liesbeth en Ton Berens, Marilo Janssen en Hans Vos. Zij staken op 14 april de handen uit de mouwen en het voelde direct al ‘schoon’ aan (al kwam dat ook door de geur van het sopje).

Even koffiepauze voor de schoonmaakploeg

Stukje bij beetje worden de ruimten schoongemaakt, daarna kan het inrichten beginnen. Het begint te leven, we hebben er zin in. Hopelijk kunnen de werkgroepen steeds meer gebruik gaan maken van de Huiskamer. Weet u nog een leuke naam of een mooi logo voor de Huiskamer? Stuur het aan de redactie van de website. Deze stuurt uw gepaste naam dan wel door aan de beoordelingscommissie. Er is een leuke attentie te verdienen.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."