• Home
  • Wijknieuws
  • Ruimere tijd voor laden en lossen winkels de Zilverkamp Huissen

Ruimere tijd voor laden en lossen winkels de Zilverkamp Huissen

Tijdens de coronacrisis is het belangrijk dat winkels genoeg voorraad blijven houden. Daarom werken transportbedrijven dag en nacht om de voorraad op peil te houden. Dit lukt bij winkelcentrum de Zilverkamp in Huissen niet altijd binnen de daarvoor aangegeven tijden. Daarom nam het college van burgemeester en wethouders het besluit om de laad- en lostijden voor winkelcentrum de Zilverkamp uit te breiden.

Extra tijden voor laden en lossen

Het college van burgemeester en wethouders nam het afgelopen jaar een verkeersbesluit voor winkelcentrum de Zilverkamp. De tijden voor het laden en lossen werden afgestemd op de schooltijden. Dit was voor de veiligheid van schoolgaande kinderen. In deze coronacrisis is extra tijd voor laden en lossen nodig. Wanneer de scholen weer open gaan, stopt deze tijdelijke maatregel. Dan kijken we opnieuw naar wat er nodig is. De uitbreiding betekent dat naast de al toegestane tijden er nu ook gelost mag worden op:

  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 08:00 en 08:30 uur en tussen 14:00 en 15:00 uur
  • Woensdag tussen 08:00 en 08:30 uur en tussen 11:30 en 12:45 uur.

 

Ruimere tijd niet nodig voor andere supermarkten

Bijna alle supermarkten in Lingewaard laden en lossen op eigen terrein of op straat. Hier gelden geen afgesproken tijden. Dit geldt voor de supermarkten in Angeren (COOP), Haalderen (Aldi), Gendt (AH en COOP), Bemmel (AH, Jumbo, COOP, Lidl), Doornenburg (SPAR) en de AH en COOP in Huissen.

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."