Wat doet het Energieloket Lingewaard

INFORMATIE BINNEN HANDBEREIK

Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken om geld en energie te besparen. Daarom denken we graag met u mee. Om te beginnen hebben we op onze website (www.energieloketlingewaard.nl) informatie gezet die u helpen een beeld te krijgen van de mogelijkheden en subsidies. Ook houden we u op de hoogte van het laatste 'energienieuws' en delen we de verhalen van bewoners die al zijn begonnen met besparen. Kijkt u eens rustig rond op onze website en laat u inspireren!

 

EERSTE HULP BIJ ENERGIEBESPARING

Kan ik nou beter kiezen voor zonnepanelen of juist een zonneboiler? Kies ik voor een CV-ketel of zijn er opties mijn huis duurzaam te verwarmen? En als ik zonnepanelen wil aanleggen, kan dat op mijn dak? Hoe zit dat nou precies met die subsidie? Bij dit soort vragen kan het Energieloket u ondersteunen, zodat u niet zelf al het uitzoekwerk hoeft te doenKom langs bij het Energieloket en bespreek uw vragen met een van onze experts.

VINDEN VAN LOKALE VAKSPECIALISTEN

Maatregel naar wens gevonden en benieuwd wat het exact gaat kosten? Dan is het een goed moment om een offerte op te vragen. Via het Energieloket kunt u eenvoudig (lokale) bedrijven vinden die kunnen helpen bij de uitvoering van de klus.

 

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."