• Home
  • Agenda
  • Zwerfafval brigade gaat weer van start

Zwerfafval brigade gaat weer van start

Er staan weer een drietal vuilprikacties op stapel. We gaan lopen met kinderen van ’t Holthuus. Per keer lopen we met ongeveer 30 kinderen. Het lopen met 180 kinderen zoals de vorige keer is ons niet echt goed bevallen.

Het afgelopen najaar hebben we nog een keer met een kleine groep van het Drieluik. Dit was heel relaxed en gezellig omdat we liepen met vier of vijf kinderen en twee begeleiders. Zowel de kinderen als begeleiders hadden zo de ruimte om leuk met elkaar in gesprek te zijn over allerlei milieuproblemen. Daarbij is ook heel hard gewerkt want er waren snel veel zakken met vuil verzameld. Vandaar dat wij deze drie keer met voldoende begeleiders op pad willen gaan.

Wie o wie wil zich graag voor één of meerdere keren opgeven als begeleider?

De drie data waarvoor we begeleiders zoeken zijn: vrijdagmiddag 15 maart , vrijdagmiddag 22 maart en  vrijdagmiddag 19 april; dit is Goede Vrijdag maar voor het onderwijs een gewone schooldag.

We lopen van 12.30 tot 13.30; graag een kwartier eerder verzamelen zodat we soepel van start kunnen gaan.

Graag aanmelden bij: Tineke Dalhuisen; jwdalhuisen@planet.nl , tel. 026-3251691 of Marjolijn Klumper; klumplam@xs4all.nl , tel. 026-3253574

Naar het overzicht

snel contact

Samen is het motto

"Betrokkenheid bij de buurt helpt deze bewoonbaar te houden voor iedereen."